Software

NPS vertikalna rešenja za MS Dynamics AX

Poznato je da su globalna ERP rešenja kreirana i osmišljena sa idejom da pokriju 80 – 100 % svih potreba za poslovnom informatikom, bez obzira na to gde se korisnik/preduzeće nalazi (koja država/kontinent) i kojoj branši (delatnost) pripada.

Problematika vezana za specifične potrebe različitih delatnosti u domenu je brojnih Microsoft Dynamics partnera koji, zarad evidentnih i konkretnih potreba svojih klijenata, rade posebna prilagođenja i dorade, a ponekad razvijaju i u standarno poslovno rešenje integrišu čitave vertikale (vertikalna rešenja), koje obuhvataju i detaljno pokrivaju sve specifične potrebe jedne ili više delatnosti.

Microsoft Dynamics AX (Axapta), najmoćnije Microsoft poslovno rešenje (ERP), koje je naročito prepoznatljivo po brojnim vertikalnim rešenjima, bilo je osnova nad kojom je NPS AX razvojni tim kreirao vertikalna rešenja za FAKTORING, KREDITE i OSIGURANJE. Sva rešenja integrisana su u standardni Dynamics AX, u potpunosti lokalizovan (jezički i zakonodavno) za tržište Srbije.

Leave a Reply