PainterX3
Software

Objavljen novi Corel Painter X3

Corel je objavio novu verziju poznatog softvera za slikanje na računaru, Corel Painter X3 za Windows i Mac platformu. Ovaj jedinstveni umetničko-stvaralački alat podjednako koriste svi umetnici, od konceptualnih umetnika, dizajnera, arhitekata, ilustratora i slikara do profesionalnih fotografa, studenata i profesora umetnosti i dizajna.

Painter je ultimativni umetnički studio, koji zajedno sa svim dostignućima moderne tehnologije, pruža sve što svaki umetnički studio pruža, ali sve to na ekranu vašeg monitora. Najnovija verzija između ostalog donosi nove i poboljšane četkice, veću preciznost i kontrolu, kao i optimizaciju performansi za PC i Mac platformu.

PainterX3

Ovaj jedinstveni umetničko-stvaralački alat podjednako koriste svi umetnici, od konceptualnih umetnika, dizajnera, arhitekata, ilustratora i slikara do profesionalnih fotografa, studenata i profesora umetnosti i dizajna. Painter je ultimativni umetnički studio, koji zajedno sa svim dostignućima moderne tehnologije, pruža sve što svaki umetnički studio pruža, ali sve to na ekranu vašeg monitora. Najnovija verzija između ostalog donosi nove i poboljšane četkice, veću preciznost i kontrolu, kao i optimizaciju performansi za PC i Mac platformu. Corel Painter X3 je kompatibilan sa Wacom tabletima i Adobe Photoshopom.

Leave a Reply