Software

Objavljen novi GStarCAD 2011

GStarCAD, CAD platforma koja je već stekla veliki broj korisnika i popularnost među ciljnom grupom, sada je dostupna u novoj verziji- 2011. GStarCAD 2011 predstavlja verziju sa ključnim poboljšanjima u odnosu na prethodne verzije, kada su u pitanju mogućnosti, operativnost i praktična upotrebljivost. U ovoj verziji je optimizovana GRX tehnologija, performance su znatno poboljšane i uvedene su potpuno nove funkcije koje su rezultat zahteva korisnika širom sveta.

StarCAD (bivši GStarICAD), potpuno funkcionalna CAD platforma koja je kompatibilna sa AutoCAD platformom. Zbog svoje potpune kompatibilnosti, stabilnosti, bogatstva funkcija i odlične korisničke podrške, GStarCAD je stekao hiljade lojalnih korisnika među kojima su i kompanije Intel, Siemens, Schneider Electric, Philips, Sony, Hitachi, Corning itd.

Sam softver je baziran na dobro poznatoj IntelliCAD platformi koja je industijski standard za low-cost CAD softver. Važno je napomenuti da je GStarCAD u potpunosti kompatibilan sa .dwg crtežima.

Besplatne trial verzije u trajanju od 30 dana možete preuzeti ovde:

Leave a Reply