Logo Extreme horizontalni.cdr
Software

Obnovljena saradnja između Udruženja Grafičara Grafocentar i firme Extreme

Grafocentar i Extreme su sklopili dogovor sa ciljem da se obezbede pogodnosti pri nabavci softvera za sve članove Grafocentra. Ove pogodnosti osim snižene cene podrazumevaju i besplatne edukacije na radionicama koje Extreme organizuje, tehničku podršku za određeni softver i slično. Takođe, pored sniženih cena, postoji mogućnost kupovine softvera na 3, 6 i 12 mesečnih rata!

Logo Extreme horizontalni.cdr


Kao posebnu ekskluzivnu ponudu za članove Grafocentra u ovom trenutku, Extreme izdvaja Adobe Creative Suite Design Standard 6 licencu po ceni od 1599$, umesto 1814$ kolika je standardna cena. Ova ponuda se može iskoristiti do kraja juna 2013. godine.

Sve informacije o drugim povoljnostima se mogu dobiti kontaktiranjem Grafocentra ili firme Extreme. Kontakt osoba koja se ispred firme Extreme brine o tome da članovi dobiju sve informacije na vreme je Goran Filipović, savetnik za softver u ovoj firmi (
[email protected]).

Ne treba zaboraviti ni standardne pogodnosti koje Extreme pruža svim zainteresovanima od kojih je trenutno najatraktivniji popust za Microsoft količinsko licenciranje od 5%.

Leave a Reply