Software

Od sada su digitalni MOC-ovi dostupni u svim verzijama

Od 25. juna tekuće godine, kompanija Microsoft je objavila da je uvela novinu vezanu za digitalne MOC-ove na Coursware Marketplace-u. Od ovog datuma, svi korisnici digitalnih MOC-ova na skillpipe nalozima će biti u mogućnosti da pristupe svim verzijama MOC-a za koji imaju licencu (A, B, C, D…).

Bilo da se radi o prošlim ili nekim narednim verzijama koje budu izlazile vezane za konkretni MOC, nalozi korisnika će biti potpuno besplatno ažurirani kako bi bili upoznati sa svim novinama i revizijama tog kursa. Ova opcija nije povezana sa datumom kupovine licence i odnosi se i za kupovine digitalnih MOC-ova pre 25. juna 2014. godine.

microsoft-logo

U školi kompjutera Smart School, digitalni MOC-ovi su sastavni deo Microsoft zvaničnih treninga još od početka 2013. godine. Ovom Fresh Editions novinom, polaznici na ovim Microsoft kursevima će imati višestruke koristi:

  • Uvek će biti informisani o najnovijem sadržaju vezanom za tehnologiju za koju su zainteresovani,
  • Moći će da koriste buduće verzije kursa kako bi bili upoznati sa novinama koje su se desile od momenta slušanja kursa i
  • Moći će da organizuju kurseve kako žele na redizajniranoj Skillpipe bookshelf, sa prilagođenim kategorijama i segmentima.

Ukoliko želite da saznate nešto više o Microsoft digitalnim MOC-ovima, kako do njih, ili o Microsoft kursevima, slobodno nas kontaktirajte kao Microsoft Gold Learning partnera. Smart School telefon: 021 47 28 200 ili email: [email protected]

Leave a Reply