Događaji · Software

Održan ORC Software RoadShow

ORC Software u saradnji sa IN2 organizirao je RoadShow na području Hrvatske i Srbije na kojem su predstavljena inovativna softverska rešenja za trgovanje na tržištima kapitala.

ORC Software, vodeća globalna kompanija u domenu naprednih tehnologija, koje se koriste za trgovanje na tržištima kapitala, i kompanija  IN2 održali su RoadShow, na području Hrvatske i Srbije, na temu inovativnih softverskih rešenja za trgovanje na tržištima kapitala širom sveta. Prisutnima iz finansijske industrije iz prve ruke je predstavljen ORC Trading – sistem za trgovanje i konekciju za različita tržišta širom sveta. Seminar je održan u sredu 16. juna 2010. godine u Hotelu Sheraton u Zagrebu i u četvrtak 17. juna 2010. godine u IN Hotelu u Beogradu.

Na seminaru je objašnjen intenzivan razvoj elektronskog trgovanja na tržištima kapitala, te na koji način njegova rapidna evolucija zahteva delegaciju repetitivnih i osetljivih poslova sa čoveka na računar da bi se smanjio operativni rizik nenamerne greške.

Tokom seminara u demo prezentaciji pokazan je ORC Trading sa njegovim mnogobrojnim alatima koji su na raspolaganju kao podrška brokerima u njihovim svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Prikazana analitička podrška, risk management, izražene performanse i mogućnosti trgovanja, te nenadmašna konektivnost prema različitim tržištima, samo su detalji iz celokupne ponude.

Leave a Reply