Događaji · Software

Održana konferencija Dan otvorenih integracija kompanije KING ICT

17. marta održana je 5. konferencija Dan otvorenih integracija, koju je organizovala kompanija KING ICT. Pred punom dvoranom hotela Antunović u Zagrebu uvodnu reč održao je predsednik Uprave KING ICT-a, Plamenko Barišić koji je učesnicima predstavio program i uveo ih u konferenciju koja je ove godine bila posvećena temama vezanim uz uspešno upravljanje poslovanjem pomoću ICT tehnologija.

Posetioci su mogli da čuju predviđanja za ovu godinu, da pogledaju primere uspešne implementacije tehnoloških rešenja i benefite koje su svojim korisnicima donela ta rešenja. O ličnim izazovima, na konferenciji je govorio Stipe Božić, osvajač svetskih vrhova; Goran Radman, potpredsednik Nacionalnog veća za konkurentnost osvrnuo se na poslovanje i prilike u doba recesije; kako to rade u Bratislavi, tj o projektu City services ispričao je Martin Dubecky, Product Manager; o iskustvima uvođenja elektronskog sistema za upravljanje dokumentacijom u Hrvatski zavod za penziono osiguranje govorili su Zoran Kordić, pomoćnik direktora za informatiku i Damir Salar predstavnik kancelarije za poslove osiguranja i matične evidencije HZMO-a.

Konferencija je zaključena case study-em Kako je rešen izazov zaštite vitalnih podataka u Nordea Bank u Poljskoj, o kojem su pričali Brygida Kazimierska, Head of IZ Services Delivery Poland & Baltic Countries i Maciej Bogucki, Head of IT System Architects Team iz Nordea Bank Polska.

Svim posetiocima na raspolaganju je bila DEMO soba u kojoj su bila predstavljena rešenja KING ICT-a. Neka od tih rešenja su: upravljanje identitetom i pristupom; rešenje tehničke zaštite uz integraciju logičke i fizičke sigurnosti; rešenje za praćenje poslovanja – aktivManager plus 5 paket; CMS aplikacija; E-learning edukacija; rešenje za izgradnju modularnog data centra visoke efikasnosti i elektronski sistem za naplatu prevoza.

Leave a Reply