Software

Održana premijera CorelDRAW® Graphics Suite X4

U sredu je u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda, održana je promocija CorelDRAW® Graphics Suite X4, nove verzije poznatog softverskog paketa namenjenog dizajnerima i poslovnim korisnicima.

Okupljenima su predstavljene novosti paketa, čiju osnovu čine: Corel DRAW® X4, Corel® PHOTO-PAINT® X4, Corel® PowerTRACE X4 te Corel CAPTURE X4. Uz osnovne aplikacije CorelDRAW® Graphics Suite X4 paket sadrži i alat CorelDRAW ConceptShare, koji omogućava razmenu ideja i Internet saradnju s kolegama i klijentima, 10 000 odabranih crteža i 1000 visokokvalitetnih digitalnih fotografija. Neke od novosti su i 80 novih templejta, više od hiljadu OpenType® i međunarodnih fontova, interaktivna alatna traka te kontrola slojeva nezavisno za svaku stranicu. Od dokumentacije uz paket dolaze korisnički priručnik, priručnik sa savetima profesionalaca, video kurs na DVD-u te datoteke pomoći.

Prisutne su sa ključnim funkcijama i prednostima novih alata CorelDRAW® Graphics Suite X4, za pouzdano i jednostavno savladavanje kreativnih grafičkih i dizajnerskih zadataka, upoznali Radek Hofman, regionalni Corel account manager i Zoran Imširagić iz izdavačke kuće Signature.

Leave a Reply