office365
Software

Office 365 Home Premium je najbolje prodavana verzija ovog programa ikada

Zahvaljujući lojalnosti korisnika, Microsoft Office tim je tokom jučerašnjeg popodneva objavio informaciju da je novi Office 365 Home Premium i zvanično najbolje prodavana verzija ovog programa ikada, sa prosečno više od jedne prodate licence u sekundi. Za samo 100 dana, prodato je million licenci za novi Office 365 Home Premium što ovaj program stavlja rame uz rame sa najpopularnijim servisima na svetu.

office365

Ipak, statistika je samo jedna strana ove priče. Korisnici listom zadovoljno konstatuju da se za Office 365 Home Premium odlučuju jer im on pruža sve mogućnosti Office paketa uz konstantno ažuriranje sa poslednjim unapređenjima, što smatraju fantastičnom novom vrednošću ovog programa. Kako je na Microsoft Office blogu navedeno, uzbudljiviji od samih podataka su komentari korisnika koji su navodili kako im fleksibilnost novog programa omogućuje da rade neke sjajne stvari. Od preduzetnika koji su u prilici da ostvare neke od svojih snova u poslovanju do porodica koje su sada u prilici da više vremena provode zajedno. Jedna od tih ljudi je i Suzan Emberton, majka šestogodišnje devojčice i stalno zaposleni menadžer. Ona je na Office blogu napisala kako Office 365 Home Premium radi u korist njene porodice:

 

“ Osećam da mi Office 365 Home Premium pomaže da budem bolja majka svom detetu i da generalno budem više skoncentrisana na dešavanja u našoj porodici. Sada ne moram da jurim za rasporedima ili da se borim sa gomilama papira.” – napisala je Suzan.

 

Upravo ovakve stvari su ono što tehnologija treba da pruži ljudima. – Više vremena za stvari koje su njima bitne. Za Suzan, to je više vremena provedenog sa porodicom.

 

“ Voleli bismo da i od korisnika iz Srbije čujemo utiske o novom Office paketu. Pozivamo sve ljude da na našoj Facebook stranici podele svoje utiske i napišu kako je novi Office unapredio njihove svakodnevne aktivnosti bilo na poslu ili kod kuće. Najinspirativnije komentare, kompanija Microsoft će objaviti na svom blogu. Na taj način korisnici će biti u prilici da podele svoju inspiraciju koju su dobilikoristeći novi Office.” –  Izjavio je Jugoslav Pirić, generalni direktor kompanije Microsoft u Srbiji.

 

“U ime kompanije, želim da se zahvalim svim korisnicima na poverenju i na tome što su uzeli učešće u inspirisanju našeg tima.” – zaključio je Pirić.

Leave a Reply