Software

OLC – autorizovani distributer GastroData

Kompanija Online Computers d.o.o. postala je autorizovani distributer i integrator hotelskog informacionog sistema GastroDat za teritoriju Srbije.

Gastrodat je informacioni sistem za vođenje hotelskog poslovanja razvijen od strane austrijske kompanije Gastrodat G.M.B.H. i danas predstavlja jedno od najkompletnijih softverskih rešenja u domenu hotelskog poslovanja. Najrasprostranjeniji je na teritoriji Austrije, Švajcarske, Italije, Nemačke, gde je do sada uspešno okončano preko 1.800 implementacija, a sve veće interesovanje za GastroDatom postoji na tržištu Slovenije i Hrvatske.

Činjenica da je Gastrodat po referencama izvanredno uspešan i da se već 17 godina konstantno ulaže u njegov razvoj i unapređenje bili su više nego dovoljan motiv pri odabiru strateškog partnera u domenu hotelskog informacionog sistema.

Gastrodat odlikuje velika mogućnost proširenja i prilagođavanja sistema kao i čitav niz dodatnih funkcionalnosti, od kojih bismo posebno istakli GastroWeb, proizvod koji omogućava on-line rezervacije preko interneta i direktno povezivanje recepcije s bazom podataka hotela uz maksimalnu kontrolu pristupa svim raspoloživim resursima Hotela.

Prednosti programa Gastrodat su:

  • jednostavna instalacija i logična organizacija programa
  • jednostavno održavanje
  • brza edukacija
  • bolja prodaja hotelskih soba
  • pouzdanost
  • lična korespondencija s gostima
  • stalna istraživanja i dalji razvoj

Gastrodat  odlikuje velika mogućnost proširenja i prilagođavanja sistema kao i čitav niz dodatnih funkcionalnosti,  od kojih bismo posebno istakli GastroWeb, proizvod koji omogućava on-line rezervacije preko interneta i direktno povezivanje recepcije s bazom podataka hotela uz maksimalnu kontrolu pristupa  svim raspoloživim resursima Hotela.

Činjenica da je Gastrodat po referencama izvanredno uspešan i da se već 17 godina konstantno ulaže  bili su više nego dovoljan motiv pri odabiru strateškog partnera u domenu hotelskog informacionog sistema.  Kompanija OnlineComputers d.o.o  je autorizovani  distributer i implementator Gastrodat  Hotelskog informacionog sistema za Srbiju.

Leave a Reply