Software

Omega software: UltiCAD-om pratimo rast i proširenje poslovanja svojim klijenata

Poslovno rešenje UltiCAD je integralno poslovno rešenje za vizualizaciju, prodaju i proizvodnju nameštaja, namenjeno srednje velikim preduzećima koja proizvode pločasti nameštaj po meri.

Firma Laser d.o.o. iz Bihaća je dugogodišnji korisnik UltiCAD-a, a kvalitetan partnerski odnos potvrđen je još jednom, novim projektom nadogradnje postojećeg rešenja.  Laser d.o.o. je izradu svojeg nameštaja unapredio novim pločastim materijalima i okovima: uvodi nove ploče (Eurolight saćaste ploče) uz odgovarajuću tehnologiju obrade (spajanja), dekorativne Sibu folije, PUSCH okov za otvaranje vrata i ladica bez ručkica (vrlo moderno, trenutno u trendu), što je Omega software podržala svojim informatičkim rešenjem.

Ovom nadogradnjom, takođe, su popraćeni određeni delovi Laserovog asortimana koji do sada nisu bili sprovedeni kroz UltiCAD, npr. detaljnija podrška za lakiranje medijapana i stakla, izrada kreveta kroz UltiCAD, kao i niz sitnih dorada i automatizacija koje pojednostavljuju rad u tehničkoj pripremi proizvodnje, uz ubrzanje i smanjenje grešaka.

“Vrlo nam je bitno, kao tvrtki koja razvija vlastita integralna poslovna rješenja, da možemo pratiti proširenja poslovanja i rast svojih klijenata i na taj način konstantno potvrđivati svoje mjesto u IT industriji te smo sretni što nas je naš klijent Laser d.o.o. još jednom prepoznao kao pouzdanog partnera”, izjavio je Dragutin Brigljević, konzultant UltiCAD poslovne jedinice.

Leave a Reply