Software

“Oracle Hyperion Planning” prva implementacija u regionu u Hrvatskom Telekomu

Combis i HT su započeli projekat implementacije Oracle poslovnog rešenja koje omogućava brže, tačnije i efikasnije planiranje i budžetiranje u trgovačkom centru Pevec.

 

Sistem integrator Combis je, u saradnji sa Hrvatskim Telekomom, započeo projekat implementacije Oracle Hyperion Planning rešenja u trgovačkom centru Pevec. Hyperion Planning vrhunsko je poslovno rešenje za planiranje, budžetiranje i predviđanje, koje omogućava detaljniju i precizniju izradu plana, kvalitetno praćenje realizacije budžeta te stvara efikasne analize profitabilnosti za svaku poslovnu jedinicu i omogućava više verzija uspešnosti poslovanja zasnovana na različitim scenarijima organizacije.

“Ekspertiza HT Grupe se i na ovom projektu pokazala kao važan faktor za uspešnost. Kompetencija Combisa i Hrvatskog Telekoma stvara zavidno uspešnu formulu, na zadovoljstvo naših zajedničkih korisnika, obe kompanije i cele HT Grupe”,  izjavio je Hrvoje Išek, operativni direktor prodaje za velike poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma, ujedno i član Uprave Combisa za prodaju.

 

Projekat se sastoji od ukupno četiri faze. Prva faza uključuje prikupljanje informacija i analizu zahteva korisnika, u drugoj fazi se planira instalacija, potom sama implementacija i programiranje, dok se u poslednjoj fazi odvija testiranje i edukacija.

Leave a Reply