Događaji · Software

Oracle OPN Sattelite Event

Kompanija Oracle Srbija i Crna Gora organizovala je 16. marta u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, OPN Sattelite Event, skup namenjen članovima Oracle partnerske mreže.

Tema skupa bila je FOKUS I SPECIJALIZACIJA – Partnerima Oracle Srbija i Crna Gora predstavljen je novi OPN Specialized program koji im pruža mogućnost da se specijalizuju u određenoj oblasti ili za određene grupe proizvoda.

Sa druge strane, razgovarano je i o tome koji su Oracle proizvodi fokus lokalne kancelarije u skladu sa potrebama domaćeg tržišta. U periodu ekonomske krize, neophodno je fokusirati se i specijalizovati za oblast koja donosi komparativnu prednost, a upravo to je ono što Oracle nudi svojim partnerima kroz ovaj program.

Skupu su takođe prisustvovali i izvršni direktori Oracle-a kao i eksperti iz određenih oblasti sa kojima su prisutni imali prilike da razmene mišljenja.

Uz prijatno druženje sa top management-om partnerskih firmi, upriličena je i dodela nagrada Oracle partnerima koji su dali najveći doprinos u prethodnoj poslovnoj godini, i to u sledećim kategorijama:

 • Technology Partner of the Year
  Dobitnik nagrade je OmniLogika iz Beograda (www.omnilogika.com)
 • Applications Partner of the Year
  Dobitnik nagrade je Fadata iz Beograda (www.fadata.bg)
 • ISV Partner of the Year
  Dobitnik nagrade je Digit iz Beograda (www.digit.co.rs)
 • Industry Partner of the Year
  Dobitnik nagrade je Saga iz Beograda (www.saga.rs)

Leave a Reply