Događaji · Software

Oracle uručio Sagi nagradu “Industry Partner of the Year 2010”

U hotelu Hyatt Regency je 16. marta održan Oracle PartnerNetwork (OPN), skup namenjen članovima Oracle partnerske mreže. Partnerima je predstavljen novi OPN Specialized program, koji im pruža mogućnost da se specijalizuju u određenoj oblasti ili za određene grupe proizvoda. Sa druge strane, razgovarano je i o tome koji su Oracle proizvodi fokus lokalne kancelarije u skladu sa potrebama domaćeg tržišta. Skupu su takođe prisustvovali i izvršni direktori Oracla kao i eksperti iz određenih oblasti sa kojima su prisutni imali prilike da razmene mišljenja.

Na kraju dana su dodeljene nagrade partnerima koji su dali najveći doprinos u prošloj godini. Saga Infotech, kao jedna od najvećih Oracle partnera je, za veliki broj uspešnih projekata u prethodnom periodu, dobila nagradu Industry Partner of the Year, koju je primio Goran Đaković, predsednik Upravnog odbora.

Priznanje Technology partner of the Year je uručeno preduzeću OmniLogika, Application partner of the Year je primilo Fadata, a ISV Partner of the Year je dobilo preduzeće Digit.

Leave a Reply