Događaji · E-servisi · Software

ORC Software i IN2 predstavili softverska rešenja za trgovanje na tržištima kapitala

Intenzivni razvoj elektronskog trgovanja na tržištima kapitala i njegova brza evolucija omogućavaju, ali i zahtevaju, delegiranje repetitivnih i osetljivih poslova s čoveka na kompjuter kako bi se smanjio operativni rizik nenamerne greške. Prebacivanjem takvih poslova dodatno se oslobađaju dragoceni ljudski resursi kako bi bili upotrebljeni za produktivnije poslove. Investiciona društva su u potrazi za tehnologijama koje će im biti podrška u traženju novih mogućnosti i prilika na samom tržištu.

Na seminaru koji je IN2  organizovao sa  partnerom ORC Software pristuni su  iz prve ruke videli i shvatili kako napredna trading rešenja potpomognuta mogućnošću spajanja na tržišta širom sveta menjaju percepciju i mogućnosti trgovanja.

Prisutni su saznali  kako je ORC Trading softver pomogao profesionalnim traderima širom sveta da naprave iskorak i unaprede uslugu koju nude svojim klijentima u odnosu na svoju konkurenciju. Tokom ovog besplatnog seminara videlo se na delu kako ORC Trading i ORC Connect softveri pružaju podršku u obavljanju svakodnevnih operacija. Analitička podrška, risk management, izražene performanse i mogućnosti trgovanja te nenadmašna konektivnost prema različitim tržištima samo su neki detalji kompletne ponude ovog softverskog rešenja.

Leave a Reply