osa
Software

OSA potpisala ugovor o saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije

Kompanija OSA Inženjerska komora Srbije napravili su dogovor o poslovno-edukativnoj saradnji, sa fokusom na Autodesk portfolio proizvoda.

 

Prema dogovoru, OSA Računarski inženjering će članovima komore držati predavanja o Autodesk proizvodima i njihovoj funkcionalnosti kako bi im približila najnoviji softver i poslednje tehnologije koje se u svetu koriste za projektovanje. Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore, a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova OceCanon Kern, kao i softvera za upravljanje dokumentima UniDocs.

osa

Prvo predavanje, koje će biti održano 19. 6. u 11 časova u prostorijama komore u Beogradu, je rezervisano za upoznavanje sa novim verzijama Autodesk programskih paketa i pojedinačnih programa, gde će biti predstavljena ključna unapređenja. Za prisustvo na predavanju možete se prijaviti putem linka

http://www.ingkomora.rs/programi/kursevi/?gr=80&sifra=6177&prijava=1&post=0

 

Naredna predavanja, će biti više okrenuta pojedinačnim temama koje će dati odgovor koje su prednosti korišćenja AutoCAD softvera, šta se podrazumeva pod BIM konceptom i na koji način funkcioniše, kako Autodesk vidi GIS, a zatim predstaviti programe Revit Plant, kao i Inventor.

 

Za sve članove Inženjerske komore Srbije koji budu prisutni na predavanjima OSA je obezbedila vaučere sa popustom za kupovinu Autodesk proizvoda, kao i za Autodesk treninge koje organizuju partneri kompanije OSA, TeamCAD Institut Vinča, i to:

 

– 5 odsto popusta na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine za AutoCAD AutoCAD LT proizvode (za pravna lica i preduzetnike)
– 10 odsto popusta na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine za sve ostale proizvode, osim AutoCAD i AutoCAD LT (za pravna lica i preduzetnike)
– 10 odsto popusta na sve treninge u vezi Autodesk proizvoda koje organizuju trening centri kompanija TeamCAD i Institut Vinča (za fizička i pravna lica)

 

Pored navedenih popusta, kompanija OSA će svim članovima komore, pravnim licima i preduzetnicima omogućiti i popust od 5 odsto na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine, za kupovinu svih uređaja za štampu, skeniranje i kovertiranje brendova OceCanon Kern koje zastupa, da bi sve ono što je kreirano u Autodesk programima bilo na adekvatan način i odštampano.

 

Kako bi članovi komore dodatno pospešili svoje poslovanje, OSA daje i 15 odsto popusta na redovne maloprodajne cene u trenutku kupovine, za kupovinu licence softvera za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima UniDocs čiji je proizvođač.

 

Ugovor o saradnji će trajati do 30. aprila 2014. godine kao i rok važenja pomenutih popusta za članove komore.

Leave a Reply