Software

OSA računarski inženjering i Autodesk obeležile 25 godina partnerstva

U godini kada proslavlja 25 godina od osnivanja, kompanija OSA računarski inženjering postala je član posebnog partnerskog kluba koji okuplja isključivo dugogodišnje distributere Autodesk proizvoda. Na svečanoj dodeli u Las Vegasu, Željku Tomiću, generalnom direktoru i jednom od osnivača kompanije OSA Računarski inženjering, uručena je medalja kojom se obeležava taj veliki jubilej.

 

„Godinu za godinom, Autodesk pred nas postavlja velike izazove kontinuiranim povećanjem kriterijuma kojima se definiše uspeh. Ponosni što smo taj izazov uspešno savlađivali 25 godina zaredom, spremni smo za sve što nas očekuje“, izjavio je Željko Tomić, generalni direktor i jedan od osnivača kompanije OSA Računarski inženjering.

OSA računarski inženjering i Autodesk obeležile 25 godina partnerstva

Svečani prijem je posebno organizovan za partnere eksperte iz celog sveta koji su postigli veliki uspeh na regionalnim tržištima tokom kontinuirane saradnje sa kompanijom Autodesk. Tim povodom, okupili su se predstavnici svih do sada nagrađenih kompanija, koji zajedno čine Tim Lidera Autodesk partnera, a odlikuju se izvanrednom prodajom i korisničkom službom. OSA računarski inženjering je deo globalne mreže od 1.700 partnera odgovornih za isporuku Autodeskovih inovativnih tehnologija digitalnog dizajna širokom spektru kupaca, uključujući arhitekte, inženjere i građevinare, proizvođače automobila, vlade i telekomunikacione mreže.

 

„Nagrađeni partneri su izuzetni upravo zbog njihovih napora da obezbede najbolja Autodesk dizajn rešenja koja će odgovarati potrebama kupaca i zbog istovremenog rasta broja klijenata kroz razvijanje poslovanja“, rekao je Stiv Blum, Viši potpredsednik globalne mreže prodaje i usluga kompanije Autodesk. „Upravo takvi partneri stvaraju velike mogućnosti  za rast kompanije  Autodesk, koja bez njih ne bi bila gde je danas.“

Leave a Reply