Software

OSA Računarski inženjering uvećala mrežu partnera za programe Autodesk – sa 14 na 50

Kompanija Autodesk nastavlja svoj dinamičan razvoj u svetskim razmerama, kako kroz interne razvojne sisteme, tako i kroz kupovinu proverenih CAD tehnologija. Time Autodesk zadržava i dalje poziciju broja 1 u svetu proizvođača CAD programa i poziciju 4 po finansijskoj snazi – u grupi kompanija koje se bave tehnologijama primenjenim na računarima.

OSA Računarski inženjering Beograd (www.osa.rs) je već 20 godina generalni distributer programa Autodesk na prostoru Srbije, Makedonije i Crne Gore i od tada, pa do danas, u saradnji sa svojim partnerima obezbeđuje komplete 2D i 3D CAD programa namenjenih za projektovanje u svim tehničkim oblastima, a posebno u mašinstvu, arhitekturi i građevini.

Zbog intenzivnog razvoja, najpopularniji program za projektovanje u mašinstvu, AutoCAD Inventor, postao je pravi svetski standard za 3D CAD programe u ovoj industriji, kao što je to već 30 godina program AutoCAD u oblasti 2D konstruisanja. AutoCAD Inventor je dokazao svoje prednosti u projektnim biroima najvećih industrijskih proizvođača Srbije i Makedonije, pa je naglo poraslo interesovanje potencijalnih korisnika za njim i na nivou malih i srednjih preduzeća iz ove branše.

Zato je bilo neophodno odgovoriti na proširene zahteve tržišta.

Svaki vrhunski softver u praktičnoj primeni mora da bude kvalitetno tehnički podržan pa smo iz tih razloga proširili broj partnerskih firmi sa 14 na 50. Sve one poseduju stručan kadar za implementaciju programa, osposobljen po normama kompanije Autodesk. Spremni smo da u svakom trenutku i na svim tehničkim nivoima odgovorimo najsloženijim zahtevima inženjera, korisnika našeg softvera. Zastupajući Autodesk mi ne nudimo pojedinačne programe već korisnicima predlažemo kompletna CAD rešenja za timsko projektovanje u različitim tehničkim disciplinama” – izjavio je Željko Tomić, direktor kompanije OSA Računarski inženjering.

Leave a Reply