Software

Osam godina Enterprise Vault vodeći u arhiviranju

Značaj arhiviranja danas je neuporedivo veći nego ranije. Arhiviranje je vitalni deo strategije upravljanja podacima, kako iz razloga uštede novca za storage, tako i zbog eDicovery-ja i drugih i pretraga. Gartner svake godine daje kvalitativnu analizu proizvođača softvera za arhiviranje i u svom Magic Quadrant izveštaju daje uvid organizacijama u prednosti i mane proizvoda koje mogu naći na tržištu.

Osmu godinu zaredom, Symantec je svrstan među lidere u oblasti arhiviranja podataka, od strane Gartnera (Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving).

Ovaj izveštaj ističe da je Symantec fokusiran na povratne informacije korisnika i odlično razume šta je to što se traži od rešenja za arhiviranje podataka i eDiscovery, kao i da svoju putanju i razvoj proizvoda prilagođava dinamici tržišta.

Novi Symantec Enterprise Vault, Gartner ocenjuje kao rešenje za klijente koji traže zreo proizvod sa jakim mailbox upravljanjem u kombinaciji sa eDiscovery-jem. Prema Gartnerovom izveštaju nove funkcije Enterprise Vaulta-a Symantecu osiguravaju ne samo vodeću, nego i vizionarsku poziciju.

Net++ technology je jedini Symantec Archiving & eDiscovery partner u Srbiji, što garantuje najbolje stručne savete i podršku za Enterprise Vault – vodeće rešenje za arhiviranje na tržištu.

Svim zainteresovanim preduzećima možemo da ponudimo procenu uštede uvođenjem arhviranja. Procena se vrši na osnovu analize postojećih podataka korisnika i tačno oslikava stanje.

Leave a Reply