Software

Ostvarite uštedu od 40% za kupovinu “Adobe Creative Cloud for Teams” pretplate

Ostalo je još svega par dana za Adobe korisnike koji bi želeli da iskoriste količinsku akciju kompanije Adobe za kupovinu Adobe Creative Cloud for teams pretplate. Naime, za sve one koji imaju starije verzije Adobe softvera i želeli bi da nabave novu verziju softvera, a da pri tom imaju 5 ili više saradnika koji koriste Adobe softver, ponuđena je akcijska nabavka u kojoj se možeuštedeti više od 40%.

Ponuda za kupovinu godišnje pretplate Adobe Creative Cloud for teams za 5 ili više korisnika, i vremenski je ograničena. Važi najkasnije do petka, 28.11.2014. godine. Ova ponuda se odnosi na:

  • Komercijalne i government korisnike
  • Vlasnike Adobe CS3 i novijih verzija pojedinačnih Adobe softvera i Adobe CS softverskih paketa (potrebno imati važeće serijske brojeve CS3 ili novijih verzija Adobe softvera)
  • Postojeće Creative Cloud for teams korisnike za kupovinu godišnje pretplate dodatnih 5 ili više Adobe® Creative Cloud™ for teams licenci (potrebno imati važeće serijske brojeve CS3 ili novijih verzija Adobe softvera, koji nisu korišćeni u prethodnim Creative Cloud for teams promotivnim ponudama)

*Ponuda ne važi za edukacijske korisnike, niti za produženje pretplate postojećih Creative Cloud for teams licenci.

Učešćem u ovoj akciji, snižena cena je obezbeđena u naredne dve godine korišćenja.

Za više informacija pozovite konsultante iz Smarta na telefon 021/47-28-200 ili nas kontaktirajte putem mail-a:[email protected].

Leave a Reply