Software

Partnerstvo MapSofta sa AeroGRID kompanijom

Krajem 2009. godine MapSoft potpisao ugovor o partnerstvu sa kompanijom AeroGRID i postao deo evropske porodice proizvodjača ortofoto podataka…

Osim sa MapSoftom, AeroGRID je u poslednja tri meseca potpisao ugovore o saradnji sa firmama Geomatics (Grcka) i Ofek (Izrael). “Geomatics, Mapsoft i Ofek su se pridružili rastućoj listi AeroGRID partnera koji imaju značajnu snagu na svojim tržištima” rekao je Miles Taylor, generalni menadžer AeroGRID-a.

AeroGRID (u vlasništvu kompanija Aerodata, Geocontent i Getmapping) nudi jednu od najvećih svetskih baza ortofoto podataka sa preko milion kvadratnih kilometara podataka nacionalne pokrivenosti (Velika Britanija, Holandija, USA, Belgija, Nemačka, Danska, Češka i Portugal) i preko 10 miliona kvadratnih kilometara pokrivenosti u mnogih zemljama preko svojih partnera. Takođe, za većinu većih gradova u Evropi i Severnoj Americi, ova kompanija poseduje ortofoto podatke visoke rezolucije.

Sa flotom od 11 aviona i 11 digitalnih kamera partneri AeroGRID-a čine jednog od najvećih proizvođača u svetu fotogrametrije. U ponudi AeroGRID-a nalaze se i digitalni modeli terena, infracrveni i termalni snimci, mapiranje ulica i 3D modeli objekata.

Leave a Reply