Software

PM Plus razvio softver specijalizovan za vođenje kongresa

Profesionalni kongresni organizator PM plus je kongresni organizator u Srbiji koji je razvio sopstveni softver specijalizovan za vođenje kongresa, praćen novim sistemom rada i procedura koje su upotpunjene korišćenjem savremenih informacionih tehnologija po ugledu na evropske kongresne turoperatore.

Početkom 2011. godine PM plus je predstavio sistem pod nazivom „CPR System – Congress Planning ang Registration System“ na kongresu „Dana defektologa 2011“ za koji je dobio brojne pohvale za inovaciju u oblasti kongresnog turizma.

Ovaj projekat predstavlja skup drugačijih, preciznijih i automatizovanih procesa tokom planiranja, organizacije i registracije učesnika koji su ostvareni korišćenjem bar kod tehnologija, a čime su ostvarene velike uštede u vremenu rada i tačnosti obrade podataka. Razvoj CPR System-a u narednim fazama imaće prevashodni akcenat na same učesnike kongresa radi ostvarenja što kvalitetnijeg odnosa sa organizatorom, kao i olakšavanju obaveza koje učesnici imaju tokom kongresa.

Očekivanja PM plus-a su da će ovim projektom, koji je tek počeo da se razvija, biti znatno podignut nivo usluga koje pružaju kongresni organizatori u Srbiji na nivo rada evropskih kongresnih organizatora i da ćemo uskoro biti u mogućnosti da posredstvom savremenih informacionih tehnologija inostrane kongrese organizujemo upravo u Srbiji.

Leave a Reply