Software

Popust u Positive za nove potpisnike OVS ugovora

U periodu do 30. septembra 2012-te godine, novosadski Positive je obezbedio  popust od 15% za sve nove potpisnike OVS ugovora.

Positive PROMO akcija se ogleda u sledećem:
• Popust od 15% na trenutno važeći cenovnik za platformske proizvode i to: Windows Upgrade, Office Professional Plus, Core CAL i SBS Premium CAL (tj. bilo koja kombinacija istih)
• Važi samo za novu prodaju, dakle ne i za obnavljanje Ugovora
• Ne uključuje Up-to-Date popust od 50% u prvoj godini.

Glavnih 5 razloga za izbor Open Value Subscription (OVS) pretplate:
1. Platite samo ono što vam je potrebno: Open Value Subscription vam pruža fleksibilnost da povećate ili smanjite količinu softvera na koji se organizacija pretplaćuje na godišnjem nivou.
2. Prilagodite vaš desktop: Izaberite prilagođeni skup softvera za računare, uključujući Windows upgrade/downgrade pravo, Microsoft Office paket i licencu za klijentski pristup serverima, koji se uklapa u potrebe organizacije.
3. Neka troškovi budu predvidivi: Standardizovanjem softvera za organizaciju putem Open Value Subscription, plaćate zagarantovanu cenu po računaru (za sve desktop proizvode kupljene u prvoj godini) za vreme trajanja ugovora od 3 godine, sa opcijom otkupa licenci po isteku ugovora.
4. Iskoristite uloženu investiciju u softver: Iskoristite Software Assurance program, kao sastavni deo OVS ugovora, sa pogodnostima kao što su prava na nove verzije, podrška 24 sata 7 dana u nedelji, Home Use Program i vaučeri za obuku.
5. Ostvarite dodatnih 5% popusta: Ukoliko nabavite sva 3 desktop proizvoda (Windows 7 upgrade, Office 2010 Professional Plus i pristupne CAL-Suite licence) ostvarujete pravo na dodatnih 5% popusta tokom 3 godine trajanja ugovora.

Proizvodi koji su uključeni u promotivnu akciju prikazani su u tabeli:

Savete na temu kako odabrati pravi proizvod i koja je idealna kombinacija za konkretno preduzeće, možete potražiti kod Postive Microsoft tima [email protected] ili [email protected]

Leave a Reply