Software

Posebna ponuda za ESET NOD32 Antivirus

Svi koji do 31.12. kupe ESET NOD32 Antivirus ili ESET NOD32 Antivirus Business Edition, bilo da je upitanju nova licenca ili produžavanje postojeće, mogu umesto kupljenih licenci besplatno koristiti ESET Smart Security, odnosno ESET Smart Security Business Edition za isti broj licenci*.

Ova ponuda se odnosi na poslovne korisnike, bez obzira na broj korisnika, a ušteda koja se ostvaruje u odnosu na kupovinu ESET Smart Security licenci je 20%.

Platite:

ESET NOD32 Antivirus je izgrađen na nagrađenoj ThreatSense® tehnologiji i proaktivno prepoznaje i uklanja viruse, trojanace, crve, adver, spajvera, phishing napade, rutkite i ostale računarske pretnje.

Rešenje ESET NOD32 je proaktivno, precizno, brzo i radi uz nisku potrošnju resursa, pa je dobitnik najviše uzastopnih AV-Comperatives nagrada.

Dobijate:

ESET Smart Security je moćno integrisano rešenje dizajnirano kako bi štitilo računar od velikog opsega pretnji.

Zasnovano je na ESET NOD32 Antivirusu i njegovoj ThreatSense® tehnologiji, a pored ovog nagrađivanog rešenja koristi i lični zaštitni zid (firewall) i zaštitu od bezvredne e-pošte (spam) kako bi vas odbranio od svih računarskih pretnji.

Leave a Reply