windows-8-get-genuine-kit
Software

Positive nudi Windows 8 legalizacijski paket po prolećnim cenama

Iskoristite februar i mart i legalizujte svoje računare Professional verzijom operativnog sistema Windows.

Svi korisnici koji poseduju 5 i više računara bez ili sa nelegalnim operativnim sistemom, mogu izvršiti licenciranje nabavkom navedenog legalizacijskog paketa, koji pruža mogućnost downgrade-a i na prethodne verzije operativnih sistema professional. To znači da niste u obavezi imati instliran windows 8, nego i Windows 7 Pro ili Vista Business ili pak XP PRO…operativni sistem, onaj koji najviše odgovara Vašem poslovanju.

windows-8-get-genuine-kit

Cena jedne licence je izuzetno pristupačna, jer je neznatno viša u odnosu na OEM softver koji se kupuje uz računar, i trenutno iznosi 18.990,00 dinara sa uračunatim porezom na dodatu vrednost.

Korisnik dobija elektronsku licencu, zapravo jedan ključ koji služi za aktivaciju onolikog broja računara koliko ste kupili licenci. Ne postoji medij, niti nalepnica, a kao dokaz legalnosti služi vam faktura dobavljača i ugovor koji stiže putem elektronske pošte na naznačenu adresu korisnika.

Akcijska cena važi do 29.marta.

3 thoughts on “Positive nudi Windows 8 legalizacijski paket po prolećnim cenama

 1. Marko

  Pazi bogati, nemam cak ni nalepnicu.
  Pa sam onda “legalan” samo ako imma racun i ugovor, ma nije valjda.

  Sve u svemu, ja cu da instaliram Linux desktop na racunare, pa mogu da me se samo secaju.
  Vindovs mi uopste ne treba.
  distrowatch.com

 2. Aca

  Ма који Њиндоњс 8! Као будала да гањам оне њихове квадрате по екрану. Ето им Телетабићи па нека се играју.

 3. kokobill

  lepo je što vam se ne dopada Windows 8, imate svako pravo da instalirate Linux, gomilu free OS-a i software-a ali to vam ne daje za pravo da vređate druge ljude jer ima ih gomila koji koriste Windows OS i ne žale se uopšte…Windows je najčešći OS instaliran na mašinama širom sveta….toliko, pametnjakovići..!!

Leave a Reply