Software

Potpisan ugovor između kompanija S&T Serbia i Victoria Logistic

Victoria Logistic, kao nova članica Victoria Grupe, potpisala je ugovor sa S&T Serbia o implementaciji Infor Baan ERP rešenja. S obzirom da partnerska saradnja sa S&T Serbia već postoji, ovakav korak predstavlja još jedno njeno proširenje.

Victoria Grupa ima ozbiljne namere u smislu osavremenjavanja procesa proizvodnje uvođenjem novih tehnologija kao i povezivanjem članica primenom savremenih IT rešenja. Firma „Victoria Logistic“ je formirana od strane kompanije „Victoria Group“ sa osnovnim zadatkom pružanja logističke podrške ostalim članicama grupacije a pre svega „Soja Proteinu“ i „Victoria Oil“-u. S&T Serbia je 2006. godine uspešno završila projekat implementacije Infor Baan ERP rešenja u Sojaproteinu, pa se očekuje da će nastavak saradnje doprineti daljem unapređenju poslovanja grupacije.

Osnovna delatnost novo-formirane članice je prijem, skladištenje i čuvanje uljarica i žitarica u vlastitim silosima koji se nalaze na više različitih lokacija. Victoria Group trenutno rapolaže sa 170.000 tona silosnih kapaciteta i sa oko 12 000 m2 skladišnog prostora koji se nalaze na više različitih lokacija. Budući da S&T Serbia već ima bogato iskustvo u skladišnom poslovanju, i već proverenu saradnju sa Victoria Grupom, izbor S&T-a kao implementatora bio je logičan potez.

S&T nudi konsultacije, rešenja i usluge u oblasti poslovnih rešenja u 20 zemalja centralne i istočne Evrope, kako lokalnim, tako i internacionalnim korisnicima i konstantno proširuje ovo područje poslovanja.

Leave a Reply