Software

Predstavljen Adobe® Creative Suite 3

Nakon svetske premijere linije proizvoda Adobe Creative Suite3 koja je održana krajem aprila, paket je 10. maja pred punom salom Bitef teatra, predstavljen i na domaćem tržištu.

kliknite za veću sliku kliknite za veću sliku

Osim prezentacije novih mogućnosti ovog paketa koji odavno predstavlja industrijski standard, neki od prisutnih su i nagrađeni Adobe softverskim paketima, CET knjigama, Extreme multimedijalnim diskovima i posebnom iPod edicijom, Cubismo. Od 11 do skoro 16 časova prisutni su proveli uz Adobe Certified predavače Zorana Imširagića, Predraga Bujića i Igora Černiševskog, predstavnike HSM Informatike – Duška Mijatovića i Gorana Filipovića, Adobe kompanije – Mirka Ledića, Extreme-a – Vladimira Ljubibratića, kao i Apple IMC Srbija – Ljubicu Hadžistević, uz Apple računare za profesionalne korisnike i hardversku podršku čitavom dogadjaju.

Na predstavljanju se okupilo oko dvesta grafičara, dizajnera, web i ostalih kreativaca koji su od Adobe eksperata mogli saznati više o novostima u paketu, ali i naučiti kako pametno iskoristiti aplikacije iz paketa. Nova Adobe Creative Suite linija proizvoda spaja tradicionalno najbolje Adobe® i Macromedia® alate kako bi omogućila dizajnerima i razvojnim inžinjerima najširi spektar alata za pripremu za štampu, web, mobilne uređaje, film i video produkciju.

Objavljeno je šest novih verzija ovog paketa: Adobe Creative Suite 3 Design Premium i Design Standard; Adobe Creative Suite 3 Web Premium i Web Standard; Adobe Creative Suite 3 Production Premium i Adobe Creative Suite 3 Master Collection koji kombinuje 12 potpuno novih aplikacija za dizajn i razvoj u jednom paketu, što predstavlja najjače kreativno radno okruženje ikad.

“Objava Creative Suite 3 linije proizvoda je do sada najveća vest u 25-godišnjoj istoriji softverske kuće Adobe i ogroman korak za kreativnu industriju” istakao je Bruce Chizen, CEO kuće Adobe.

Domaćin prezentacije bio je zastupnik Adobe alata – HSM Informatika, partneri Extreme i CET, tehničku podršku i hardware platformu je obezbedio Apple IMC Srbija, fotografisao je i štampao Canon a medijski pratio, informisao i pomagao B92.

Adobe Creative Suite 3 napokon je ovde, a Intel bazirana Mac familija nije ga dočekala nespremna. Jeste li Vi spremni da ostvarite svoje najsmelije ideje ispisane na papiru, na internetu ili na mobilnim uređajima?

Da saznate vise informacija o novim softverskim paketima i modelima licenciranja kontaktirajte nase specijaliste za licenciranje.

Leave a Reply