Software

Prezentacija DataLab Automotive

Pre dve nedelje u Beogradu je održana prezentacija novog programskog paketa Datalab Automotive, koji sadrži dva nezavisna programa, PANTHEON 5.5 i I’Car DMS. Prezentacija se održala u hotelu Holiday Inn u Beogradu, koju je otvorio Andrej Mertelj i predstavio Datalabov poslovni model. Na kraju svog govora, g-din Mertelj je na binu pozvao Zorana Dragoja, direktora preduzeća Hit auto. G-din Dragoj je na veoma zanimljiv način predstavio kako je Hit auto postao prvi korisnik tog programskog paketa.

Nakon govora Zorana Dragoja, predstavljen je film za upotrebu programskog paketa u Hit autu u praksi. Zaključak prezentacije je pripao Persidi Pandurović i pokazala koje su prednosti tog rešenja u svakodnevnom poslovanju preduzeća u automobilskoj branši.

„Za nas je Hit auto bio veliki izazov; danas smo veseli, jer vidimo, da ljudi rade sa manjom glavoboljom. Ubeđena sam, da sa našim iskustvom možemo pomoći i Vama, i da zajedno možemo da se pobrinemo za bolji napredak u poslovanju automobilske branše.“

Sa ovim rečima g-đa Pandurović je zaključila prezentaciju. Na kraju je još spomenula, da će se radionice I’ Car DMS+Pantheon održavati svakog meseca u prostorijama Datalab Automotive.

Leave a Reply