Software

Probajte prvi Symantec NetBackup 7.1.

Net++ technology  poziva  sve zainteresovane da ukoliko  žele da među prvima isprobaju novi Symantec NetBeckup 7.1, učine to besplatno ukoliko se  registruju na  https://symbeta.symantec.com i iskoristite najnovije mogućnosti koje nudi NetBackup 7.1., putem First Availability programa.

Šta je First Availability program?

First Availability software nije Alfa ili Beta verzija proizvoda, već proizvod koji je prošao stroge Symantec-ove kriterijume distribucije i kvaliteta. Registrovanje za First Availability program daje mogućnost korišćenja svih prednosti nove verzije pre puštanja proizvoda na tržište i obezbeđuje Vam finalni proizvod čim se program pojavi na tržištu. Dakle radi se o istoj verziji kao kod finalnog proizvoda i nije potreban kasniji upgrade.

NetBackup 7.1.

Symanetc NetBackup platforma pojednostavljuje zaštitu podataka za Data Centre nove generacije i omogućava pouzdan i brz recovery informacija neophodnih za rad preduzeća kroz primenu naprednih tehnologija i standardizaciju operacija na aplikacijama, platformama i u virtualnom okruženju.

NetBackup omogućava kompletnu zaštitu, efikasno skladištenje i recovery (podataka, sistema, recovery u slučaju katastrofe i granularni recovery) uz centralno upravljanje u heterogenom okruženju (više operativnih sistema i platformi za skladištenje).
Uz integrisane deduplikaciju, replikaciju i patentom zaštićenu zaštitu virtualne mašine povećava se efikasnot skladištenja, umanjenju se infrastrukturni troškovi i troškovi upravljanja i skraćuje se vreme potrebno za recovery.

Jedinstvena konzola nudi multi-site monitoring, analizu i izveštavanje, što omogućava korisnicima da standardizuju operacije i upravljanje rizicima.

Symantec NetBackup uspešno štiti najveća UNIX, Windows i Linux okruženja. Novine koje nosi NetBackup 7.1, u odnosu na ranije verzije su:
Poboljšan Disaster Recovery
– Automatska image replikacija.
– Automatsko upravljanje ukupnom replikacijom dedupliciranih backup image-a.
– Brz i skalijabilan DR, backup image-i dostupni za neposredan recovery sa bilo kog domena ili bilo koje globalne lokacije, sa minimalnim uticajem na footprint storage-a i propusnost.

NetBackup uređaji
– „Ključ u ruke“ opcije za backup i deduplikaciju.
– Ugrađena replikacija s diska na disk za disaster recovery i alternativno rešenje na traku.
– Fleksibilne opcije deduplikacije za različite potrebe okruženja.

Dublja integracija sa VMware-om
– Proširen nagrađivanim backup i recovery rešenjima za virtualna okruženja.
– Restore pojedinačnih fajlova za Linux
– VM inteligentne polise
– Kontinuirana zaštita podataka za virtualne mašine

Pojednostavljeno izveštavanje i povećana bezbednost
– Unapređeno OpsCenter izveštavanje u vezi broja dozvola, polisa i disaster recovery.
– Mogućnost otkrivanja ko je napravio promene, ternutka nastanka i vrste operacija koje su izvršene u NetBackup okruženju iz OpsCentra.

Leave a Reply