Software

Prva Pharma CRM aplikacija na svetu

Brza, jednostavna, funkcionalna i revolucionarna – aplikacija Sales Vision iTouch dolazi uskoro na tržište, a reč je o prvoj Pharma CRM aplikaciji koja podržava rad na iPhonu globalno.

Firma mediasoft ponosno ističe da je regija konačno dobila konkurentnu CRM aplikaciju za iPhone. Iz Mediasofta ističu da prodajno osoblje na terenu ima sve najbitnije funkcije u ovoj aplikaciji, poput prodaje, liste kupaca, kalendara sa planom i realizacijom kontakata itd.

Sales Vision iTouch će osim farmaceutskog sektora biti primjenjiv i nekim drugim branšama, poput bankarstva, osiguravajućim društvima i distribucijskim preduzećima.

Sales Vision iTouch znači logičan sled napora Media-Soft da sofisticiranu tehnologiju stave u službu  korisnika, a u cilju povećanja efikasnosti, jednostavnosti upotrebe, motiviranosti korisnika i povećanja njegova zadovoljstva. Apple iPhone, iPad i iPod Touch su vodeće tehnologije na globalnom tržištu i sinonim za dizajn, jednostavnost upotrebe, pouzdanost i sofisticiranost tehnologie. Zato je bila logična odluka za izbor iPhone uređaja kao dodatne platforme za rad našeg Sales Vision sistema“. – Damir Šafarić, CEO Media Soft.

Sales Vision iTouch omogućava kombinovanje više platformi Sales Visiona. Na primer prodajno osoblje na terenu koristi iPhone verziju a kod kuće jednostavno mogu dopuni podatke putem PC verzije, Sales Vision 9. Službena svetska premijera se očekuje u Beogardu 26. marta na Sales Vision Road Show. Sales Vision Road Show je senior management event koji okuplja vodeće prodajne i marketing managere iz regionalnih farmaceutskih preduzeća.

Leave a Reply