prva-smart-tv-aplikacija
Software

“Prva Smart TV” aplikacija – budućnost televizije

Prva srpska televizija i Samsung Electronics predstavili su “Prva Smart TV” aplikaciju ekskluzivno dostupnu na Samsung Smart televizorima.

Ovo je jedinstvena aplikacija ove vrste u Srbiji koja omogućava potpuno inovativan način praćenja TV programa jedne nacionalne televizije. Postavljajući standarde u svetu modernih tehnologija i medija, dva vodeća brenda udružila su svoje snage kako bi gledaocima približili novi doživljaj televizije. Korisnici će biti u mogućnosti da prate omiljene emisije i serije PRVE kad god to budu poželeli.

VIŠE O Smart TVuređajima

Uz Smart aplikaciju koja je kreirana specijalno za Samsung Smart televizore, gledaoci sada mogu da odrede pravi trenutak za svoje TV uživanje i da gledaju sadržaje Prve redosledom i u vreme koje im odgovara. Zahvaljujući ovoj inovaciji, nema više žurbe niti svađe oko daljinskog upravljača već u potpunoj komfornoj atmosferi, u vremenu i dinamici koje sam odredi, korisnik veoma jednostavno i brzo pokreće aplikaciju i bira omiljene programske sadržaje.

Na ovaj način, vreme provedeno pred ekranom je sadržajnije, efikasnije i uzbudljivije, a programi Prve biće dostupni 24 sata, 7 dana u nedelji.

„Ovo je mali deo istorije na medijskom nebu Srbije s obzirom da prvi put našim gledaocima pružamo programski sadržaj jedne nacionalne televizije na zahtev. Velika nam je čast što je Samsung izabrao baš nas i što ćemo našim gledaocima pružiti apsolutni komfor i još lepši doživljaj praćenja naših popularnih programskih sadržaja. PRVA Smart TV aplikacija diktira nov pogled na televiziju. Zahvaljujemo se našem partneru jer zajedno smo omogućili da nove svetske standarde u oblasti mulitimedija učinimo dostupnim i na našem tržištu.Od danas počinje promocija naše programske šeme koja će u novoj sezoni doneti mnoga iznenađenja, vrhunske formate i produkciju na još višem nivou”, istakao je Dragan Nenadović, direktor Prve srpske televizije.”

prva-smart-tv-aplikacija

„Kompanija Samsung uvek je bila pokretač i inovator u stvaranju ne samo vrhunskih uređaja već i u kreiranju posebnih sadržaja koji unapređuju doživljaj konzumiranja vrhunske tehnologije. Veliko mi je zadovoljstvo što je Prva TV prepoznala potencijal naših uređaja i što smo zajedničkim naporima omogućili korisnicima da, po prvi put, iskuse sve benefite televizije budućnosti. “, rekao je Saša Marjanović, direktor marketinga u kompaniji Samsung Electronics.

Ovim projektom, Prva TV je učinila svoj program još dostupnijim za svoje gledaoce, a u isto vreme kompanija Samsung Electronics je svoje vrhunske proizvode obogatila atraktivnim sadržajem.

Predstavljanje ove aplikacije za Samsung Smart TV, proteklo je u društvu prijatelja Samsunga i TV Prve, poznatih lica ove televizije i predstavnika medija koji su imali priliku da prvi vide kako radi ova apsolutna novina na medijskom tržištu Srbije.

Brojne zvezde Prvog glasa Srbije svojim nastupom upotpunile su veselu atmosferu na Kalemegdanskoj terasi.

Leave a Reply