Software

PSTech – SugarCRM partnerstvo

SugarCRM je vodeći svetski proizvođač komercijalnog Open Source softvera namenjenog kompanijama svih veličina i predstavlja CRM rešenje najnovije generacije. SugarCRM prikuplja informacije iz svih izvora unutar organizacije radi pružanja jedinstvene slike o klijentu u realnom vremenu, na osnovu koje je moguće donositi brze i ispravne odluke.

Jednostavno se prilagođava svakom poslovnom okruženju nudeći fleksibilno, efikasno i povoljno rešenje dok otvorena arhitektura omogućava efikasnu integraciju sa drugim softverskim rešenjima.

Upravo zato se PSTech opredelio da svojim korisnicima ponudi kompletno CRM rešenje bazirano na SugarCRM platformi PSTech će svojim klijentima ponuditi kompletno CRM rešenje uključujući analizu poslovnih procesa, planiranje, implementaciju, integraciju sa postojećim ICT rešenjma, kao i održavanje i podršku.

U današnjem globalizovanom i kompetitivnom okruženju gde su razlike između proizvoda sve manje, a cene sve sličnije, jačanje odnosa sa klijentima je prioritet svake kompanije koja želi da ostane uspešna. Uspostavljanjem harmoničnih odnosa sa svojim klijentima, kompanija ih motiviše da se dugoročno opredeljuju za korišćenje njenih proizvoda i usluga.

CRM (Customer Relationship Management) predstavlja kombinaciju poslovne strategije i tehnologije koje povezuju zaposlene raspoređene na različitim funkcijama u organizaciji sa ciljem da kroz koordinisani napor uvećaju vrednost isporučenu klijentima.

Zaposleni i CRM

Uspeh CRM softvera započinje sa korisnikom tog istog softvera odnosno vašim zaposlenima. CRM ne samo što donosi dodatnu dobit kompaniji vec utiče i na kvalitet radnog okruženja. Informacije su na dohvat ruke, komunikacija u okviru kompanije je unapredjena, zaposlenima je omogućeno da se fokusiraju na bitne stvari. CRM dodatno obezbeđuje:

  • Bolju internu komunikaciju izmedju različitih delova kompanije
  • Konzistentne i lako dostupne informacije o klijentima
  • Veće zadovoljstvo zaposlenih usled fokusiranja na bitne stvari
  • Manje nerviranja, veću produktivnost
  • Veću transparentnost poslovanja

Moderno preduzeće ne dozvoljava sebi da izgubi prodajnu mogućnost zbog lošeg upravljanja informacijama kojima već raspolaže. Istinski CRM prikuplja informacije iz svih izvora unutar organizacije radi pruzanja jedinstvene slike o klijentu u realnom vremenu, na osnovu koje je moguce je donositi brze i ispravne odluke.

Koristi od uvođenja CRM-a

PSTech CRM rešenje omogućava formiranje i održavanje jasne slike o klijentima, od prvog kontakta do realizacije prodaje i post prodajnih aktivnosti. Sa modulima za marketing, prodaju i korisnički servis, naše CRM rešenje uklanja barijere između različitih delova kompanije i omogućava menadžmentu kompletan uvid u poslovanje svakog dela kompanije.

Marketing uz pomoć CRM-a radi segmentaciju klijenata, planira i upravlja svim kampanjama, meri njihovu efikasnost i podešava ih u realnom vremenu na osnovu prikupljenih podataka, komunicira sa postojećim i potencijalnim klijentima i prosleđuje prodaji podatke o kvalifikovanim prodajnim šansama

Prodajni proces se automatizuje, a celokupni tok informacija je centralizovan i zaštićen. Prikuplja se više prodajnih prilika, realizuje veći broj prodaja i identifikuju prilike za unakrsne i dodatne prodaje (cross-sell i up-sell). Predviđanje prodaje i prodajne analize su na bazi realnih podataka.

Korisnički servis dobija kompletnu istoriju svih kupovina, spisak opreme i opis poslovanja određenog klijenta i efikasnije rešava dobijene zahteve. Informacije o pruženoj podršci kroz različite kanale komunikacije (Internet, email, telefon) su na jednom mestu i daju pregled intervencija i zadovoljstva korisnika.

Menadžment ima na raspolaganju napredni sistem izveštavanja kojim prati rad kompanije. U svakom trenutku ima uvid u učinak marketinških kampanja, realizaciju prodaje i prodajne prognoze, kvalitet korisničkog servisa i zadovoljstvo klijenata brzinom rešavanja zahteva.

Leave a Reply