Software

Put od podataka do odluke uz pomoć Microsoft BI rešenja

Kompanija ComTrade IT Solutions and Services nastupila je na Business Intelligence konferenciji – seminaru o poslovnom izveštavanju i upravljanju performansama, koja se nedavno održala u Privrednoj komori Srbije.

Na ovom jednodnevnom seminaru Rafal Lukaviecki, strateški konsultant u kompaniji Project Botticelli Ltd., imao je za cilj da IT menadžerima i stručnjacima iz oblasti poslovnog izveštavanje pokaže na koji način mogu da poboljšaju proces donošenja odluke i, uz pomoć rešenja kompanije Microsoft, steknu bolji uvid u poslovanje.

U prvom delu seminara akcenat je stavljen na ciljeve poslovnog izveštavanja, upravljanju performansama i na informacijske stručnjake, a u drugoj polovini više se govorilo o primenjenim tehnologijama i o razvoju i primeni procesa.

Kompaniju ComTrade IT Solutions and Services je na konferenciji predstavio kolega Srđan Atanasijević, Direktor istraživanja i razvoja, HERMES SoftLab Srbija, koji je održao predavanje na temu: Primena Microsoft BI rešenja u konsolidaciji korporativnih finansijskih izveštaja.

Leave a Reply