Software

“Puzzle Software” pokreće razvoj inovativnog IT rešenja

Danas se mnogim pojavama u svetu pripisuje epitet “inovativno”. Da li su one zaista inovacije? Šta danas može da bude inovacija u svetu preplavljenom svakojakim proizvodima i uslugama?
Sigurno ste čuli za “The Grid” (www.thegrid.rs). Njegova uloga je da promeni svet advertajzinga na globalnom tehnološkom nivou. Pomoću revolucionarnog softverskog rešenja kompanije će upravljati sveobuhvatnom produkcijom svojih digitalnih marketing kampanja sa bilo koje tačke na mapi sveta.

“Puzzle Software”, kao idejni tvorac ove softverske inovacije, pozvao je zainteresovane da postanu deo “The Grid”-a, mreže koja će, kako kažu, promeniti poslovni svet.

– Revolucija podrazumeva i upotrebu najnovijih informacionih tehnologija. Tim naših programera i arhitekti imaće ozbiljan i atraktivan zadatak – promeniti svet. Odbrojavanje do početka projekta je počelo – kažu u firmi “Puzzle Software”.

“Puzzle Software” je srpska kompanija koja se, osim internog agilnog razvoja sotverskih rešenja, bavi i kreiranjem kompletne softverske arhitekture i IT rešenja skrojenih po zahtevu klijenta. Uspešna dugogodišnja saradnja postoji sa velikim kompanijama, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Softverski eksperti zaposleni u “Puzzle Software”-u, pored dugogodišnjeg iskustva u programiranju korišćenjem raznih tehnologija, raspolažu poslovnim znanjima iz specifičnih oblasti poput bankarstva, telekomunikacija, osiguranja, softverske industrije, industrije proizvodnje čelika i drugih oblasti poslovanja. Misija kompanije se ogleda u kreiranju “virtuelnih svetova” od početne ideje do krajnjeg proizvoda.

U saradnji sa “Scrum Alliance”-om, “Puzzle Software” dugi niz godina organizuje SCRUM kurseve u Beogradu, te omogućava sertifikaciju polaznika koji dolaze iz raznih delova Evrope. Po drugi put ove godine, kursevi su zakazani za novembar 2014 – “Scrum Master” i “Product Owner” kurs.

Kako kažu u toj kompaniji, agilnost, IT inovacije, aktuelne softverske tehnologije, poznavanje poslovanja iz specifičnih oblasti, visok nivo stručnosti u razvoju softvera i kreiranju arhitekture, praćenje svetskih trendova iz domena IT industije, sve su to vrednosti koje se razvijaju svakodnevno u poslovanju “Puzzle Software”-a, i svakako će biti implementirane kroz revolucionarni IT projekat – “The Grid”. izvor: eKapija

Leave a Reply