Razvoj aplikacija

Besplatan prenos zimske škole programiranja i dizajna

Svi posetioci sajta www.it-skola.com imaće priliku da tokom ove nedelje besplatno prate program Zimske škole programiranja i dizajna, koja je organizovana u Comtrade centru.

 

Ovaj pravi mali festival informacionih tehnologija, kojem prisustvuje više stotina dece u Srbiji, organizovali su  Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS i kompanije LINK group i Comtrade.

Predavanja možete pratiti svakog dana od 11h do 13h, a o zanimljivim IT temama govoriće renomirani predavači.

 

Kako funkcioniše Google analitika, šta su elektronski platni sistemi (Paypal), kako funkcioniše tehnologija 3D štampe, šta se sve može raditi u programskom jeziku Java, kako se kreiraju slike u Photoshopu, samo su neke od korisnih tema ovogodišnje zimske škole programiranja i dizajna.

 

O ovim temama govoriće odlični profesori sa Visoke škole za informacione tehnologije ITS, uspešni poslovni ljudi iz oblasti IT-ja, Google predavači, predstavnici Oracle University, project menadžeri Comtradea, predstavnici Hewlett-Packarda, i mnogi drugi.

 

Dosadašnja iskustva sa Zimske škole programiranja i dizajna pokazuju da su srednjoškolci izuzetno zainteresovani da stiču nova znanja i veštine u IT-ju. Zanimljivo je i to da svake godine sve više devojaka želi da nauči programiranje i dizajn. One svoju karijeru vide upravo u sferi IT-ja.

Leave a Reply