Razvoj aplikacija

Predstavljeno novo RAD okruženje STUDIO XE3

U organizaciji Udruženja informatičke delatnosti i u saradnji sa kompanijom Embarcadero International i lokalnim partnerom Code Factory, premijerno je predstavljen novi RAD Studio XE3. Ovaj programski alat omogućava razvoj aplikacija za platforme Windows, Mac i mobilne platforme, na standardnom i Retina displeju, kao i na klasičnom Windows i “Metro” interfejsu, iz istog izvornog koda.

Mehanizmom Visual LiveBindings se postiže povezivanje sa bazama podataka, bez pisanja ijednog reda koda. Ovim poboljšanjima u najnovijem izdanju RAD Studio, se postiže povećanje produktivnosti programera.

RAD Studio XE je ugledao svetlost dana! 64bitne aplikacije, razvoj za Mac, mobilne uređaje i još mnogo toga!RAD Studio XE3 je najznačajnija verzija još od vremena kada se pojavio Delphi 1. Ova verzija sadrži više vitalnih poslovnih i programerskih funkcionalnosti nego bilo koja pre. RAD Studio XE vam daje alate kojima možete da proizvedete brze, bogate, visoko integrisane i fleksibilne aplikacije kakve zahteva današnje i buduće poslovanje.

Leave a Reply