opn-dev-day
Razvoj aplikacija

Šansa za najbolje mlade programere na Infobip „Opn Dev Day“-u

Dan otvorenih vrata pruža zainteresovanima da se upoznaju kako izgleda raditi u dinamičnom okruženju sveta mobilnih komunikacija

U ponedeljak 15. aprila, beogradska kancelarija internacionalne kompanije „Infobip“ otvara svoja vrata mladim programerima sa ciljem upoznavanja sa dinamičnim svetom IT industrije. U toku „Dev Opn Day“-a, prisutni će imati mogućnost da se upoznaju sa zaposlenima i čuju njihova iskustva, da upoznaju proizvode i usluge kompanije, ali i da reše mali zadatak i osiguraju sebi mesto na Infobip „Developers Campus“-u tokom maja.

opn-dev-day

Kompanija Infobip je u poslednjih par godina doživela veliku globalnu i regionalnu ekspanziju, a sada je u potrazi za jakim IT pojačanjem. „Infobip je u poslednje dve godine povećao broj zaposlenih dva puta. Najveću ekspanziju su doživele beogradska i hrvatske kancelarije u Zagrebu i  Puli, a veliki deo zaposlenih je iskoristio šansu da radi u nekoj od naših svetskih kancelarija kojih, zajedno sa onima na Balkanu, ima 26. Strukturu naših zaposlenih čine uglavnom mladi ljudi koji su spremni na izazovno i dinamično okruženje u IT industriji koje svakim danom donosi nova znanja i iskustvo. Sva naša rešenja su razvijena interno, a sada nastavljamo put inovacija za koji su nam potrebni mladi i entuzijastični IT stručnjaci“, kaže Luka Babić, menadžer ljudskih resursa.

Kompanija Infobip je IT kompanija koja neguje mlade stručnjake. Tokom svog dinamičnog razvojnog puta, iz lokalnog projekta talentovanih 24-orogodišnjaka prerasla je u svetskog lidera mobilnih klaud rešenja koja obuhvataju SMS i USSD, ali i popularne oblike mobilnog plaćanja i push notifikacije (push notifications). Infobipovi klijenti su vodeće svetske banke, društvene mreže i OTT kompanije – Sberbank, Skype, Nordeus i drugi.

Dev Opn Day“ počinje u ponedeljak 15. Aprila u 12 časova u prostorijama beogradske kancelarije u zgradi GTC House (Bulevar Zorana Đinđića 64a, drugi sprat). Prijave se mogu izvršiti na sledećem linku do 13. Aprila 2013. godine.

Leave a Reply