parrot
Razvoj aplikacija

Učestvujte u MICROSOFT takmičenju za programere: Neka vaše aplikacije polete i osvojite AR.Drone

Da li sebe smatrate izuzetnim programerom? Da li ste ikada programirali letelicu? Samostalno ili u timu (najviše četiri člana), možete dobiti na korišćenje AR.Drone kompanije Parrot. Sve što treba da uradite je da pustite mašti na volju i prikažete nam svoju ideju.

parrot

Microsoft se udružio sa kompanijom Parrot i organizovao takmičenje u programiranju „Neka vaše aplikacije polete!“. Cilj je napisati inovativnu i kreativnu aplikacijuna platformi Windows 8, Windows 8.1 iliWindows Phone, koja omogućava upravljanje AR.Drone letelicom kompanije Parrot čija vrednost iznosi 350 eura(http://ardrone2.parrot.com/).

Takmičenje se sastoji iz 3 jednostavna koraka

Korak 1: Osmislite

Osmislite Windows 8/8.1 ili Windows Phone aplikaciju koja omogućava upravljanje AR.Drone letelicom. Predlog mora biti poslat u formi teksta, niza skica ili video materijala do 9. avgusta 2013, u 12 časova). Potrebno je da projekat bude kreativan, sa lepo dizajniranim korisničkim interfejsom.

 

Korak 2: Kodirajte

Preuzmite letelicu. Razradite ideju. Pošaljite video koji ste snimili do 16. septembra 2013., u 12 časova i pustite da ceo svet vidi koliko ste dobru stvar napravili!

 

Korak 3: Osvojite nagradu

Objavite aplikaciju koju ste napisali u Windows 8 ili Windows Phone Store-u do 16. oktobra 2013., u 12 časova i ako vaša aplikacija funkcioniše, zadržavate letelicu.

 

“Ovo takmičenje predstavlja sjajnu priliku za programere da prikažu šta je sve moguće napraviti sa inovativnim proizvodima i tehnologijama kompanija Parrot i Microsoft. Siguran sam da ćemo imati priliku da vidimo izuzetne aplikacije.” rekli su nam u Microsoftu.

 

Web lokacija takmičenja: http://fly.promorc.com ili http://www.mscampus.rs/contest.html

Detaljna pravila takmičenja možete naći ovde.

Leave a Reply