Razvoj aplikacija

Vega IT Sourcing organizuje takmičenje za studente osnovnih ili master studija

Učesnici će koristiti besplatnu verziju “VisualStudio 2010“ i Open Source .NET projekte, a sam zadatak će biti implementiran u .NET i C# programskom jeziku.

Vega IT Sourcing je kompanija iz Novog Sada koja se bavi razvojem software-a. Firma je osnovana početkom 2008. godine od strane dva iskusna projektanta software-a. Kompanija Vega IT Sourcing je specijalizovana za razvoj software-a koristeći Microsoft tehnologije i open source proizvode koji su bazirani na Microsoft tehnologijama.

Kompanija je počela sa idejom da se angažuju najbolji ljudi u Srbiji kako bi obezbedila konstantan kvalitet svojim klijentima. Sada i vi možete da postanete deo našeg tima ili da jednostavno učestvujete u takmičenju i osvojite vredne nagrade bez ikakvih obaveza!

Ukoliko ste:

  • studenti osnovnih ili master studija,
  • niste zaposleni (ni na fakultetu).

Prijavite se na sledeću e-mail adresu: [email protected]. Prijava traje do 20. februara 2012. godine. Nakon isteka roka za prijavu (20.02.2012.) svi učesnici će dobiti zadatak na e-mail adresu sa koje su se prijavili i rok od 7 dana da zadatak završe i pošalju na adresu koju ćemo kasnije objaviti. Tekst zadatka će takođe biti objavljen na ovom sajtu.

Takmičenje je individualnog karaktera.
Za izradu zadatka učesnici će koristiti besplatnu verziju “VisualStudio 2010“ i Open Source .NET projekte, a sam zadatak će biti implementiran u .NET i C# programskom jeziku.

Radove će pregledati stručnjaci iz Vega IT Sourcing, a očekujemo da će radovi biti pregledani za 14 dana.

Za najbolje radove smo pripremili vredne novčane nagrade:

  • Prvo mesto: 500 EUR
  • Drugo mesto: 300 EUR
  • Treće mesto: 200 EUR

Leave a Reply