assecco
Razvoj aplikacija

Velika šansa za programere u kompaniji Asseco SEE na Career Days

Deset odabranih inženjera za razvoj softvera imaće priliku da obavi jednomesečnu plaćenu obuku u kompaniji Asseco SEE, a najbolji od njih moći će da dobiju i posao u kompaniji koja je jedan od lidera u proizvodnji softvera u Jugoistočnoj Evropi. U okviru manifestacije Career Days, u četvrtak, 4. aprila u Hotelu Holliday Inn u Beogradu biće organizovana selekcija mladih stručnjaka za ovu obuku. Svi kandidati koji poseduju formalno obrazovanje iz softverskog inženjerstva i srodnih oblasti (FON, PMF, ETF, RAF, VETS) i funkcionalna znanja iz najmanje dve od navedenih oblasti: .Net, SQL, Delphi, ASP.Net, XML, Web servisi, SOAP dobrodošli su da se prijave na [email protected]

assecco

“Pokretanjem ovog programa obuka, želeli smo da onima koji do sada nisu bili zaposleni, ali i iskusnim programerima koji su ambiciozni i žele da rade, pružimo priliku da steknu isklustvo i eventualno se zaposle u velikoj, stabilnoj i uspešnoj kompaniji“, izjavila je Slađana Milenković, HR menadžer Asseco SEE i dodala da će „projekat biti od velike koristi i za Asseco SEE, koji će se osnažiti mladalačkom energijom, entuzijazmom i svežim idejama“.

Manifestacija Career Days u organizaciji studentske organizacije AIESEC održava se već 19 godina, a cilj joj je da stvori uslove da se mladi nezaposleni ljudi na najlakši, najbrži i najefikasniji način stupe u kontakt sa poslodavcima i iskoriste priliku da se zaposle. Kompanija Asseco SEE, koja je ove godine razvojni partner, uspešno sarađuje sa manifestacijom već duži niz godina.

Leave a Reply