Software

Registrujte nelegalan Windows i izbegnite kazne

Koristite nelegalan Windows u firmi? Ne želite da vam inspekcija naplati kaznu?

Korišćenje nelegalnog softvera na računaru je krivično delo i kažnjava se po zakonu kao krađa (Windows je proizvod kompanije Microsoft koji se kupuje) i utaja poreza (niste platili Windows, dakle niste platili ni porez). Kazne za korišćenje nelegalnog Windows operativnog sistema kreću se od 100.000,00 – 3.000.000.00 dinara za firme gde poreska inspekcija, a najavljene su učestalije i rigoroznije kontrole, zaključi da je softver nelegalan.

Osim Windowsa kao operativnog sistema, vrši se provera svakog programa koji je instaliran na računar, a većina programa koji se koriste po firmama nisu besplatni (Word, Excel, antivirusi, ACDSee, razni multimedijalni plejeri…).

Poreska uprava u 2010. godini počinje pojačanu kontrolu legalnosti softvera. Do sada su poreski inspektori kontrolisali da li firme poseduju legalni softver u 15 odsto poseta a u 2010. godini to će činiti u 50 odsto poseta.

Comtrade Shop nudi rešenje za legalizaciju softvera u vidu dva nova proizvoda u ponudi, oba pripadaju dobro poznatoj Microsoft GGK familiji proizvoda i služe za legalizaciju već nabavljenih računara koji imaju nelicencirani operativni sistem (nije namenjen prodaji uz nove računare).

Ovoga puta, kupovinom nekog od ovih GGK proizvoda dobijate mogućnost da instalirate najnoviji i veoma popularni Windows 7 operativni sistem. Kao što već znate Windows 7 donosi brojne novosti i poboljšanja u svakodnevnom radu i ubrzano zauzima mesto novog standarda na PC računarima menjajući stare verzije operativnih sistema.

1.    GGK Windows 7 Professional, English
Idealno rešenje za korisnike koji žele do kraja da iskoriste sve potencijale novog operativnog sistema, pruža širok dijapazon mogućnosti, kao što su odlična podrška za multimediju, napredni rad u mrežnom okruženju, virtuelni XP mod (na računarima gde to podržava hardver) itd.
Karakteristika GGK Windows 7 Professional verzije je da u okviru paketa korisnik dobija i 32bit i 64bit instalacione verzije tako da je moguće instalirati onu varijantu koja mu više odgovara (dozvoljeno je koristiti samo jednu od dve ponuđene verzije). GGK Windows 7 Professional dolazi isključivo u engleskoj jezičkoj varijanti.
Cena: 20.640 din (sa pdv-om)

2.    GGK Windows 7 Home Basic, Serbian Latin,
Ekskluzivno za naše tržište a za potrebe malih firmi koje imaju manje zahteve vezano za mogućnosti operativnog sistema, Microsoft je ponudio GGK Windows 7 Home Basic po izuzetno povoljnim uslovima. Cena za krajnje korisnike je skoro 50% niža u odnosu na ostale opcije za legalizaciju Windowsa na starim računarima.

Po funkcionalnosti ovaj proizvod je potpuno isti kao standardni Windows Home Basic, odnosno nedostaju mu neke napredne mogućnosti koje se nalaze u Professional verziji (proširena multimedijalna podrška, rad u domenskim mrežama, XP mod…) i samim tim je primereniji starijim računarima.
GGK Windows 7 Home Basic dolazi isključivo u 32bitnoj verziji i srpskoj jezičkoj varijanti.
Cena: 10.590 din (sa pdv-om )
Sve navedene pakete možete nabaviti u Comtrade Shopu.

2 thoughts on “Registrujte nelegalan Windows i izbegnite kazne

  1. Milivoj Pejin

    Za one koji su “ukrali” Wond…..valjda ce vaziti isti cl.Zakona kao sto ,ako bude ,kaznjavanja MINISTARA Vlade Srbije koji su OPTUZENI ZA KRADJU!!!!!!
    Pozdrav,Milivoj

Leave a Reply