Software

Republička nacionalna distributivna kompanija (RNDC) izabrala Aldatu za proces optimalizacije

Kompanija Aldata solution, vodeći distributer softverskih rešenja za trgovinske i distributivne kompanije, objavila je danas da je Republička nacionalna distributivna kompanija (RNDC), drugi po veličini distributer vrhunskog vina i alkoholnih pića u SAD izabrao Aldata Cosmic asortiman optimizacije da poboljša svoje poslovanje – stekne uvid u performanse proizvoda, poveća ukupnu prodaju i unapredi zadovoljstvo kupaca.

RNDC distribuira širok izbor pića stotinama trgovaca u više od 20 država. Aldata Cosmic asortiman optimizacije omogućiće ovoj kompaniji analize tržišta i podataka o kupcima kao i upravljanje raznovrsnim portfoliom proizvoda. RNDC planira da primeni ovaj softver i kako bi pomogao prodavcima da unaprede upravljanje proizvodima, optimalizuju asortimane i prodajne prostore kao i da procene mogućnosti prodaje.

„Aldata Cosmic će nam omogućiti da brzo i lako ostvarimo uvid u performanse proizvoda i prodaju a te podatke možemo podeliti sa našim kupcima u maloprodaji, pružajući im prednost na visoko konkurentnom tržištu”, izjavio je Dirk Van Renes, korporativni direktor RNDC-a i dodao da ta kompanija konstantno ulaže napore kako bi unapredila distribuciju.

Aldata Cosmic asortiman optimizacije je analitičko softversko rešenje koje izračunava optimalnu mešavinu proizvoda kako bi se zadovoljile potrebe kupaca kao i ciljevi dobavljača i prodavaca. Sa Cosmicom korisnici su u mogućnosti da automatizuju proces pregleda asortimana i vrlo brzo dobiju povratne informacije. On im takođe omogućava da sve relevantne podatke konsoliduju, odrede karakteristike proizvoda i obezbede ujednačeni i izbalansirani nivo koji ispunjava zahteve kupaca.

“U današnjoj razvijenoj privredi, prodavci moraju biti u stanju da brzo reaguju na promene u kupovnom ponašanju potrošača. Sposobnost da blisko sarađuju sa kupcima, pružajući im uvid u mogućnosti napretka je ključna”, rekao je Alan Dejvis, CMO Aldate. “Sa Aldata Cosmic, RNDC može brzo analizirati i identifikovati mogućnosti za svoje klijente, unaprediti prodaju i povećati zadovoljstvo kupaca”.

Leave a Reply