Software

Rešenje Os:Inventory Service Plusa u Komercijalnoj Banci

Dokaz toga da je OS:Inventory idealno rešenje za popis osnovnih sredstava jeste ugovor između Service Plus-a i Komercijalne Banke ad Beograd.

Implementacija tog softvera idealna je prilika za popis osnovnih sredstava upravo zbog njegove moderne i napredne tehnologije, jednostavne implementacije i praktičnosti. Laka i brza integracija u nadređene sisteme kao što su SAP. Oracle i Navision omogućena je pre svega upotrebom moderne web bazirane arhitekture softvera, sledeći najnovije tehnologije.

Veoma bogata funkcionalnost same aplikacije otvara korisnicima nove mogućnosti korišćenja, poput periodičnih inspekcija nekih osnovnih sredstava ili na primer protivpožarnih uređaja, veoma jednostavno pomeranje osnovnih sredstava od jednog do drugog mesta troška, izrada projektnog plana za sprovođenje popisa, online praćenje statusa popisa i mnoge druge. Korisnik ima slobodu da izabere periferni uređaj i njegov model, s obzirom na to da OS:Inventory ne zahteva specifični mobilni uređaj.

Pokrenuti projekat sa Komercijalnom Bankom podrazumeva isporuku mobilnih uređaja, softverskih paketa, ali i konsalting, programiranje i integraciju programa u okruženje.

Leave a Reply