E-servisi · Software

Rešenje SMS4Parking u Banja Luci

Gradonačelnik Banja Luke, Dragoljub Davidović, i generalni direktor kompanije „Telekomunikacije Republike Srpske“ a. d, Predrag Ćulibrk, potpisali su 17. Novembra, u Banja Luci ugovor o uvođenju informacionog sistema za naplatu i kontrolu parkiranja SMS4Parking na području Grada. Gospodin Predrag Ćulibrk direktor kompanije M:TEL istakao je da je ova kompanija donela odluku da kao svog strateškog partnera u ovom poslu izabere kompaniju PAKOM SOLUTION CENTRE i njeno rešenje SMS4Parking, kao jedno od vodećih svetskih rešenja u oblasti parking menadžmenta.

Nakon potpisivanja ugovora, Dragoljub Davidović je rekao novinarima da Grad Banja Luka već dugo priprema ovaj projekat. On je naglasio da su provedene sve potrebne procedure na nivou Grada, kao i da su obezbijeđena finansijska sredstva. Gradonačelnik je pojasino da je rok za realizaciju ovog projekta 35 dana, što znači da bi od 1. januara 2010. godine ovaj sistem trebao da bude u funkciji. Gospodin Ćulibrk je izrazio uverenje da će ovaj projekat biti uspešno realizovan u predviđenom roku, na dobrobit građana najvećeg grada Srpske.

Ugovaranjem strateške saradnje sa kompanijom M:TEL u implementaciji rešenja SMS4Parking u Gradu Banja Luka, PSC je potvrdio svoju vodeću poziciju na tržištu. Kompanija M:TEL planira da u narednom periodu u saradnji sa kompanijom PSC ponudi rešenje SMS4Parking i svim drugim gradovima i parking operaterima u Republici Srpskoj i BiH.

Leave a Reply