Software

Rešenje za kontrolu pristupa Time&Space u YURA korporaciji

Nepunih 10 meseci nakon implementacije sistema za registraciju radnog vremena i kontrolu pristupa Time&Space u fabrici YURA u Rači, ŠPICA je implementirala sistem Time&Space i u novoizgrađenoj fabrici poznate korejske kompanije YURA Corporation u Nišu.

Pored 1500 radnika koliko je zaposleno u Rači, u novoj fabrici u Nišu zaposleno je još 2000 radnika. Sistem za registraciju radnog vremena i kontrolu pristupa je centralizovan; serveri i baza podataka nalaze se u Nišu.

Zahvaljujući dobrim pripremama na obe strane, pouzdanom i fleksibilnom sistemu, kao i velikom iskustvu stručnjaka ŠPICA Centra, instalacija opreme, implementacija sistema i povezivanje sa sistemom u Rači završeno je za svega jedan dan.

Postojala je opasnost od pojavljivanja takozvanihuskih grla zbog specifičnosti radnog procesa i potrebe za evidentiranjem radnog vremena zaposlenih u proizvodnoj hali i u kancelarijskim prostorijama. Uz precizno planiranje i pažljiv izbor hardverske opreme, stručnjaci ŠPICE uspeli su da prevaziđu sve izazove na koje su naišli. Izborom pouzdanog, izdržljivog i efikasnog terminala DOG20 i odgovarajućih modula fleksibilnog softverskog rešenja Time&Space, svi zahtevi i potrebe naručioca su uspešno realizovani.

Leave a Reply