Događaji · Software

SAP BusinessObjects konferencija – 2010

SAP i S&T – Partnersko predstavljanje SAP BusinessObjects

S&T je dugogodišnji internacionalni SAP partner sa oko 1150 konsultanata i regionalni je lider u implementaciji SAP poslovnih rešenja. U Srbiji, S&T ima poziciju srebrnog SAP partnera i najveći broj implementiranih rešenja, jak konsultatntski tim i ekspertizu u različitim industrijskim vertikalama. S&T je do sada na SAP-ovoj tehnološkoj osnovi u Srbiji uspešno realizovao preko 20 projekata za velike korisnike kao što su PTT, Direktna Trgovina, Dijamant, SBB, Wienner Stadische, OMV, Politika, Institut Mihajlo Pupin, Lukoil i drugi. S&T ima ekspertizu da ponudi celovito rešenje za realizaciju i najsloženijih poslovno-informacionih sistema, počev od analize i reinženjeringa poslovnih procesa, preko razvoja programske opreme i računarske infrastrukture, do stručnog savetovanja za sve faze uvođenja informacionih sistema.
Ono što razlikuje S&T od konkurencije je kompletno zaokruženi portofolio implementacionih mogućnosti svih SAP rešenja, iskustvo i celovitost u post-implementacionim procesima i treninzima, ali i niski troškovi prenosa resursa kroz čitav Adriatik region. S&T-ov tim broji oko 70 sertifikovanih SAP konsultanata u Regionu (zemlje bivše Jugoslavije), od kojih je 20 u kancelariji u Beogradu.

Kompanija SAP organizovaće 17. marta 2010. godine u Beogradu SAP BusinessObjects konferenciju na kojoj će predstaviti portfolio rešenja i alata iz oblasti poslovne inteligencije. To će biti prva konferencija posvećena poslovnoj inteligenciji koju organizuje SAP kancelarija kod nas.

Zašto SAP BusinessObjects?

Usled ubrzane globalizacije i sve agresivnije konkurencije značaj dobijanja tačnih informacija u što kraćem vremenskom periodu postao je jedan od ključnih faktora za sticanje konkurentske prednosti. Upravo SAP BusinessObjects portfolio rešenja i alata omogućava ovakvu obradu i prikaz informacija.

S&T Serbia, učestvovaće na konferenciji kao jedan od najznačajnijih SAP partnera sa prezentacijom na temu “Projekat implementacije Strateškog upravljanja (Balanced Scorecard metodologija) u kompaniji S&T”. Tom prilikom će biti predstavljena ekspertiza i iskustva u S&T-u, na polju implementacije SAP BusinessObjects, a naročito interesantno za top menadžere, biće sadržajan prikaz, kako je strategija kompanije preko Balanced Scorecard metodologije preneta na samo poslovanje i kako se prate rezultati u realnom vremenu.

Konferencija je, pre svega, namenjena donosiocima odluka, generalnim direktorima, izvršnim i finansijskim direktorima, kojima SAP BusinesssObjects pruža dubinski uvid u specifične finansijske izveštaje i specifične relevantne pokazatelje i na taj način omogućava smanjenje jaza između plana i realizacije i istovremeno pruža mogućnosti projekcija budućih poslovnih, odnono finansijskih tokova.

Leave a Reply