Software

SAP ERP softver implementiran u PTT Srbije

Agencija Hochegger organizovala je konferenciju za novinare povodom uspešne implementacije SAP ERP softvera u JP PTT saobraćaja „Srbija”, prvoj pošti na Balkanu koja je uvela ovaj napredni softver

Agencija Hochegger organizovala je konferenciju za novinare povodom uspešne implementacije i puštanja u rad SAP ERP softvera u JP PTT saobraćaja „Srbija”, prvoj pošti na Balkanu i 29. na svetu koja je uvela ovaj napredni softver.

SAP ERP je poizvod kompanije SAP, najveće firme za proizvodnju poslovnog softvera na svetu. Namenjen je velikim kompanijama i poslovnim sistemima, a njegovom upotrebom ostvaruje se čitav niz prednosti i ušteda.

Zahvaljujući SAP ERP softveru PTT će smanjiti troškove, povećati efikasnost poslovanja, poboljšati kvalitet usluga i standardizovati procedure rada. Detaljnije o prednostima koje će u PTT-u biti ostvarene zahvaljujući SAP ERP aplikaciji, na konferenciji su govorili Goran Ćirić, generalni direktor PTT-a i Dragan Malešević, direktor Sektora za poreze i budžet, o značaju posla za kompaniju SAP West Balkans njen generalni direktor Dragan Španović, a o samoj implementaciji govorio je Mihajlo Poštić, SAP biznis segment menadžer u kompaniji S&T Srbija koja je implementirala SAP ERP u PTT.

Osim softvera kao što je SAP ERP, koji je namenjen velikim sistemima i već se uveliko koristi na našem tržištu, kompanija SAP je najavila i skoru ponudu novog paketa poslovnog softvera namenjenog malim i srednjim preduzećima, specijalno prilagođenog tržištu Srbije.

Leave a Reply