Software

SAP Švajcarske nagradio S&T za “Aerospace” rešenje

S&T Aerospace rešenje sertifikovano kao „SAP Business All-in-One Partner“ rešenje. SAP Švajcarska je nedavno dodelila prvi sertifikat za IT rešenje dizajnirano za avio sektor.

Sertifikat je dodeljen kompaniji S&T i njegovom Aerospace Rešenju. Modularno IT rešenje za avio prevoznike, saradnike u održavanju i dobavljače avio opreme razvili su stručnjaci poslovne jedinice za Vazdušni prostor i Odbranu kompanije IMG, koja je prošle godine pripojena S&T-u.

Podrška poslovanju

Aerospace Rešenje koje je S&T lansirao unapređuje osnovnu delatnost avio prevoznika maksimalno povećavajući dostupnost letelica, povećavajući profitabilnost avio prevoznika, kompanija za održavanje kao i dobavljača, staranjem o efikasnom i strateškom povezivanju poslovnih partnera. Avio sektor danas trpi veliki pritisak usled povećanih troškova i stroge regulative pa je neophodna bliska saradnja između avio-prevoznika, kompanija za održavanje i dobavljača kako bi se povećale šanse za uspešno poslovanje. Zbog svega navedenog neophodna je upotreba IT poslovnih modela u celoj kompaniji. Takvi poslovni modeli stvaraju inteligentne spone između tehničkih i upravljačkih segmenata novokreiranih poslovnih veza.

Više od IT rešenja

S&T-ovo Aerospace Rešenje pruža mnoge prednosti svojim korisnicima. To je integralno IT rešanje koje povezuje upravljačke informacije sa onima iz logistike. Na ovaj način omogućena je konkurentna prednost koja se ogleda u povećanoj brzini i transparentnosti što vodi boljim poslovnim dostignućima. Thomas Burkhardt, Menadžer za razvoj u SAP (Švajcarska) AG potvrđuje: “Platforma Aerospace Rešenja je mnogo više od IT rešenja. To je novi poslovni model za avio kompanije različitih veličina.”

Jasne konkurentne prednosti

S&T-ovi eksperti iz Nemačke, Austrije i Švajcarske su na projektu razvoja Aerospace Rešenja blisko sarađivali sa predstavnicima avio sektora. Na taj način je omogućen razvoj aplikacije koja obezbeđuje spone između administracije, poslovanja i tehonologije. Samo besprekorne veze između segmenata poslovanja mogu obezbediti jasne konkurentne prednosti za rešenja u avio industriji u budućnosti.

Leave a Reply