Software

SAP West Balkans obeležio drugu godinu poslovanja

Agencija Hochegger u saradnji s klijentom SAP West Balkans organizovala je svečano obeležavanje drugog rođendana ove kompanije, na kom su domaćini bili generalni direktor SAP West Balkans Dragan Španović i marketing menadžer Aleksandra Ninković, dok je Safa Haktanir, generalni direktor eCoutries, SAP AG bio u ulozi specijalnog gosta.

Ovom prilikom Dragan Španović je objavio dostupnost SAP Business All-in-One poslovnog rešenja posebno lokalizovanog za srpsko tržište, namenjenog manjim i srednjim preduzećima i govorio o prednostima koje ovo rešenje obezbebeđuje kompanijama.

Takođe, Dragan Španović je govorio i o rezultatima poslovanja kompanije SAP WB, odnosno o rastu prihoda za oko 30 odsto u odnosu na prvu godinu rada, kao i o najvažnijim planovima za naredni period. Posebna pažnja poklonjena je najavi događaja World SAP Tour 2008 – poslovnog događaja godine, koji će SAP West Balkans organizovati u poslednjoj nedelji septembra u Beogradu. SAP World će okupiti oko 300 menadžera i vlasnika preduzeća iz Srbije i ostalih zemalja Zapadnog Balkana s ciljem da im predstavi mogućnosti i prednosti koje se obezbeđuju primenom SAP rešenja, posebno u oblastima u kojima je SAP poseduje industrijsku ekspertizu.

Posle zvaničnog dela događaja, domaćini iz kompanije SAP i predstavnici medija imali su priliku da uživaju u mini krstarenju Savom i Dunavom uz koktel i muzički program.

Leave a Reply