Software

Schneider Electric DMS NS dobio nagradu za softversko rešenje

Kompanija Schneider Electric DMS NS, dobila je nagradu za pametno softversko rešenje za upravljanje distribucijom  električne energije, u kategoriji inovacija, od strane Francusko-srpske privredne komore.

 

Francusko-srpska privredna komora, po prvi put ove godine, organizovala je konkurs Grand Prix za firme članice u kategorijama za Inovacije i društveno odgovorno poslovanje sa ciljem da se ukaže na najbolje poslovne prakse firmi članica. Svečana gala večera i obeležavanje petog rođendana komore održala se u hotelu Hyatt Regency, na kojoj su prisustvovali visoke zvanice, eminentni stručnjaci, partneri i prijatelji.

„Izuzetno smo ponosni na nagradu koju smo dobili. U kompaniji u Srbiji imamo vrhunske stručnjake koji su u mogućnosti da projektuju najsloženija rešenja i zato ova nagrada ima dodatnu vrednost, jer smo prepoznati kao inovativna kompanija. Nastavićemo da širimo mrežu svojih partnera, pokrećemo proizvodnju u lokalnom okruženju i animiramo još veći broj preduzeća u međusobnoj saradnji.“ – izjavio je Dejan Marković, direktor sektora za Infrastrukturu, Schnieder Electric Srbija.

Kompanija Schneider Electric DMS NS dobila je nagradu za ADMS softversko rešenje, koje predstavlja jedinstven proizvod u oblasti upravljanja, analize, planiranja i optimizacije pogona distributivnih električnih mreža (DEM). Upotrebom ovog rešenja ostvaruju se optimalno i efikasno vođenje DEM-a. Benefiti ovog rešenja su smanjenju troškova poslovanja preduzeća, odlaganju skupih investicija u DEM, povećanju zadovoljstva krajnjih korisnika električne energije, kao i povećanju kvaliteta njene isporuke.

 

Leave a Reply